Menu

Manicure

Manicure behandeling

d756354e-9818-4edc-a33c-ec9cb20a0435Er zijn 3 manicure behandelingen mogelijk. Laat je handen eens lekker verwennen. Tenslotte hebben ze al veel te verduren door zon, water, wind, schoonmaakmiddelen en temperatuursverschillen. Ontspan terwijl je handen en nagels gereinigd, gemasseerd en verzacht worden. Een heerlijk ontspannend handbad met bruisballen. Daarna een verzorgende handcrème. Deze manicure is uit te breiden met een scrub, hand- en onderarmmassage en als afsluiter een paraffine bad.

Paraffinebad

Paraffinewax dient als een verzorgend masker voor de handen en geeft een goede doorbloeding. Bovendien werkt het verzachtend en laat de wax een gezonde glans achter. Zelfs bij mensen met reuma waarvan de handen in principe niet gemasseerd kunnen worden kan een paraffine handpakking heel verzachtend en pijn verlichtend werken.

IBX

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct. De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laagje óp de nagel. IBX daarentegen dringt door in de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf.

IBX kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Nagels die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond.

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX is kleurloos en dus onzichtbaar.

Maak een afspraak

Heeft u interesse in een van de behandelingen? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 – 23 37 52 29 of vul het contactformulier in.

Ga naar contact