Menu

Manicure

Manicure behandeling

d756354e-9818-4edc-a33c-ec9cb20a0435Er zijn 3 manicure behandelingen mogelijk. Laat je handen eens lekker verwennen. Tenslotte hebben ze al veel te verduren door zon, water, wind, schoonmaakmiddelen en temperatuursverschillen. Ontspan terwijl je handen en nagels gereinigd, gemasseerd en verzacht worden. Ik werk met de beste verzorgingsproducten voor handen, nagelriemen en nagels, de Manipure-lijn van Magnetic. Een heerlijk ontspannend handbad met bruisballen van Magnetic. Daarna een verzorgende handcrème. Deze manicure is uit te breiden met een scrub, hand- en onderarmmassage en als afsluiter een paraffine bad.

Paraffinebad

Paraffinewax dient als een verzorgend masker voor de handen en geeft een goede doorbloeding. Bovendien werkt het verzachtend en laat de wax een gezonde glans achter. Zelfs bij mensen met reuma waarvan de handen in principe niet gemasseerd kunnen worden kan een paraffine handpakking heel verzachtend en pijn verlichtend werken.

Seal en Protect

Heb je zwakke schilferige nagels dan is Seal & Protect de oplossing. Seal & Protect vormt een onoplosbare laag in de lagen van de natuurlijke nagel waardoor deze sterker wordt en beschermd is tegen oplosmiddelen, water en andere invloeden van buitenaf. Het verbetert beschadigde nagels zichtbaar en is als op zichzelf staande behandeling aan te bieden.

Maak een afspraak

Heeft u interesse in een van de behandelingen? Neem dan vrijblijvend contact op via 06 – 23 37 52 29 of vul het contactformulier in.

Ga naar contact